Smaki tortów

Wybierz swój ulubiony smak.

Torty na bazie bitej śmietany

śmietankowo-wiśniowy

Tort śmietankowo-wiśniowy

Dwa ciemne biszkopty, warstwa musu wiśniowego, wiśniowe nadzienie na bazie bitej śmietany z kawałkami wiśni.

truskawkowy

Tort śmietankowo-truskawkowy

Dwa jasne biszkopty, warstwa konfitury truskawkowej, nadzienie na bazie bitej śmietany o smaku truskawkowym.

malinowy

Tort śmietankowo-malinowy

Dwa jasne biszkopty, warstwa musu malinowego, nadzienie na bazie bitej śmietany z malinami, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.

smak-oreo

Tort rodeo

Dwa czekoladowe biszkopty, jedna warstwa chrupiących ciasteczek w czekoladzie, jedna warstwa bitej śmietany z kawałkami ciasteczek oreo, jedna warstwa bitej śmietany bez dodatków.

smak-smietankowo-czekoladowy

Tort śmietankowo-czekoladowy

Jeden biszkopt ciemny i jeden jasny przesmarowane musem wiśniowym, czekoladowe nadzienie na bazie bitej śmietany z kawałkami czekolady, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.

smak-tiramisu

Tort tiramisu

Trzy jasne biszkopty nasączone ponczem z amaretto, dwie warstwy bitej śmietany z serkiem mascarpone.

szwarcwaldzki

Tort szwarcwaldzki

Dwa ciemne biszkopty, jeden jasny biszkopt, warstwa musu wiśniowego, wiśniowe nadzienie na bazie bitej śmietany z kawałkami wiśni, czekoladowe nadzienie na bazie bitej śmietany, cienka warstwa adwokatu, biszkopty delikatnie nasączone ponczem z alkoholem

cappuccino

Tort cappuccino

Trzy różne biszkopty: ciemny, orzechowy, jasny, jedna warstwa delikatnego kremu brulle, druga warstwa prażonych orzechów w karmelu, trzecia warstwa kremu waniliowego, czwarta to nadzienie śmietankowe z nutą kawy, tort lekko naponczowany.

mascarpone

Tort mascarpone

Trzy jasne biszkopty, nadzienie na bazie serka mascarpone, bitej śmietany w nim zatopione całe owoce malin, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.

biała czekolada

Tort biała czekolada

Trzy jasne biszkopty przełożone lekkim nadzieniem na bazie bitej śmietany, serka mascarpone z dodatkiem białej czekolady, skrywające maliny i czerwoną porzeczkę.

ciemna czekolada

Tort ciemna czekolada

Trzy ciemne biszkopty, przełożone nadzieniem na bazie serka mascarpone, bitej śmietany oraz ciemnej belgijskiej czekolady, w nim zatopione maliny, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.

rafaello

Tort rafaello

Dwa jasne biszkopty nasączone ponczem alkoholowym, przełożone nadzieniem na bazie bitej śmietany z prażonymi wiórkami kokosu i migdałów oraz z zatopionymi małymi biszkopcikami nasączonymi adwokatem, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.

blank

Tort śmietankowo-adwokatowy

Jeden biszkopt jasny, jeden biszkopt ciemny, adwokatowe nadzienie z bitej śmietany.

blank

Tort śmietankowy-brzoskwiniowy

Dwa biszkopty jasne, warstwa musu owocowego, nadzienie z bitej śmietany z kawałkami brzoskwiń.

blank

Tort śmietankowo-kawowy

Dwa ciemne biszkopty nasączone ponczem, jedna warstwa bitej śmietany z kawą.

blank

Tort śmietankowy z kawałkami czekoladowy

Dwa biszkopty ciemne, warstwa musu wiśniowego, nadzienie z bitej śmietany z kawałkami czekoladowy a’la straciatella.

Torty na bazie kremu

smak-czekoladowy

Tort czekoladowy

Trzy ciemne biszkopty czekoladowe, przełożone klasycznym kremem czekoladowym z alkoholem, biszkopty nasączone ponczem alkoholowym. Tort oblany czekoladową polewą.

smak-czekoladowo-adwokatowy

Tort czekoladowo-adwokatowy

Dwa ciemne biszkopty czekoladowe, jeden jasny biszkopt, ciemny krem czekoladowy z alkoholem, jasny krem adwokatowy, biszkopty nasączony ponczem alkoholowym. Tort oblany białą polewą czekoladową.

blank

Tort orzechowy

Trzy biszkopty orzechowe, dwie warstwy kremu orzechowego z alkoholem, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany polewą orzechową.

smak-orzechowo-czekoladowy

Tort orzechowo-czekoladowy

Trzy biszkopty orzechowe, jedna warstwa kremu czekoladowego z alkoholem, jedna warstwa kremu orzechowego z alkoholem, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany polewą orzechową.

smak-orzechowo-kawowy

Tort orzechowo-kawowy

Trzy biszkopty orzechowe, jedna warstwa kremu orzechowego z alkoholem, jedna warstwa kremu kawowego z alkoholem, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany polewą kawową.

smak-czekoladowo-wisniowy

Tort czekoladowo-wiśniowy

Trzy biszkopty czekoladowe, jedna warstwa kremu wiśniowego z lekką nutą alkoholu, jedna warstwa kremu czekoladowego z alkoholem, biszkopt pokryty musem wiśniowym, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany ciemną czekoladą.

Skorzystaj z naszych firmowych smaków

Torty występujące w tych smakach (torty standardowe) nie mogą mieć zmienionej dekoracji (np. na dziecięcą) i występują tylko w ich klasycznej wersji.

smak-nicea

Torcik nicea

Trzy jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną o smaku marakuja, tort otulony jest opaloną bezą, udekorowany owocami.

smak-wiedenski

Torcik wiedeński

Trzy czekoladowe biszkopty przełożone musem pomarańczowym, tort wykończony w ciemnej polewie czekoladowej.

smak-sernikowy

Torcik sernikowy

Jeden biszkopt czekoladowy, warstwa puszystego sernika pokrytego musem malinowym, warstwa bitej śmietany, w dekoracji mus malinowy oraz lśniąca polewa.

smak-lesne-runo

Torcik leśne runo

Dwa biszkopty szpinakowe przełożone nadzieniem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany skrywającego czerwoną porzeczkę, jedna cienka warstwa bitej śmietany naturalnej, w dekoracji kruszonka szpinakowa świeże owoce.

smak-pavlova-owocowa

Tort pavlova owocowa

Klasyczna beza, pokryta warstwą nadzienia na bazie serka mascarpone, bitej śmietany z kawałkami owoców, w dekoracji owoce sezonowe.

smak-pavlova-orzechowa

Tort pavlova z bakaliami

Klasyczna beza, pokryta warstwą nadzienia na bazie serka mascarpone, bitej śmietany, orzechów oraz fig, w dekoracji orzechy i figi.