Dwa ciemne biszkopty, warstwa musu wiśniowego, wiśniowe nadzienie na bazie bitej śmietany z kawałkami wiśni.
Tort śmietankowo-truskawkowy
Dwa jasne biszkopty, warstwa konfitury truskawkowej, nadzienie na bazie bitej śmietany o smaku truskawkowym.
Tort śmietankowo-malinowy
Dwa jasne biszkopty, warstwa musu malinowego, nadzienie na bazie bitej śmietany z malinami, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Tort rodeo
Dwa czekoladowe biszkopty, jedna warstwa chrupiących ciasteczek w czekoladzie, jedna warstwa bitej śmietany z kawałkami ciasteczek oreo, jedna warstwa bitej śmietany bez dodatków.
Tort śmietankowo-czekoladowy
Jeden biszkopt ciemny i jeden jasny przesmarowane musem wiśniowym, czekoladowe nadzienie na bazie bitej śmietany z kawałkami czekolady, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Tort tiramisu
Trzy jasne biszkopty nasączone ponczem z amaretto, dwie warstwy bitej śmietany z serkiem mascarpone.
Tort szwarcwaldzki
Dwa ciemne biszkopty, jeden jasny biszkopt, warstwa musu wiśniowego, wiśniowe nadzienie na bazie bitej śmietany z kawałkami wiśni, czekoladowe nadzienie na bazie bitej śmietany, cienka warstwa adwokatu, biszkopty delikatnie nasączone ponczem z alkoholem
Tort cappuccino
Trzy różne biszkopty: ciemny, orzechowy, jasny, jedna warstwa delikatnego kremu brulle, druga warstwa prażonych orzechów w karmelu, trzecia warstwa kremu waniliowego, czwarta to nadzienie śmietankowe z nutą kawy, tort lekko naponczowany.
Tort mascarpone
Trzy jasne biszkopty, nadzienie na bazie serka mascarpone, bitej śmietany w nim zatopione całe owoce malin, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Tort biała czekolada
Trzy jasne biszkopty przełożone lekkim nadzieniem na bazie bitej śmietany, serka mascarpone z dodatkiem białej czekolady, skrywające maliny i czerwoną porzeczkę.
Tort ciemna czekolada
Trzy ciemne biszkopty, przełożone nadzieniem na bazie serka mascarpone, bitej śmietany oraz ciemnej belgijskiej czekolady, w nim zatopione maliny, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Tort rafaello
Dwa jasne biszkopty nasączone ponczem alkoholowym, przełożone nadzieniem na bazie bitej śmietany z prażonymi wiórkami kokosu i migdałów oraz z zatopionymi małymi biszkopcikami nasączonymi adwokatem, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Tort słone toffi
Jeden biszkopt ciemny, warstwa prażonych orzechów, śmietankowe nadzienie toffi, jeden biszkopt jasny, klasyczne nadzienie z bitej śmietany.
Tort owoce leśne
Dwa jasne biszkopty, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany, druga warstwa to mus z owocami leśnymi sezonowymi, pokryte warstwą naturalnej śmietany.
Tort mango
3 jasne biszkopty, nadzienie z bitej śmietany o smaku mango, warstwa musu mango, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Tort nutella
Dwa ciemne biszkopty, jeden biszkopt jasny, nutella, warstwa bitej śmietany z nutellą oraz ciasteczkami Kinder Bueno, jedna warstwa naturalnej bitej śmietany.
Torty na bazie kremu
Tort czekoladowy
Trzy ciemne biszkopty czekoladowe, przełożone klasycznym kremem czekoladowym z alkoholem, biszkopty nasączone ponczem alkoholowym. Tort oblany czekoladową polewą.
Tort czekoladowo-adwokatowy
Dwa ciemne biszkopty czekoladowe, jeden jasny biszkopt, ciemny krem czekoladowy z alkoholem, jasny krem adwokatowy, biszkopty nasączony ponczem alkoholowym. Tort oblany białą polewą czekoladową.
Tort orzechowy
Trzy biszkopty orzechowe, dwie warstwy kremu orzechowego z alkoholem, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany polewą orzechową.
Tort orzechowo-czekoladowy
Trzy biszkopty orzechowe, jedna warstwa kremu czekoladowego z alkoholem, jedna warstwa kremu orzechowego z alkoholem, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany polewą orzechową.
Tort orzechowo-kawowy
Trzy biszkopty orzechowe, jedna warstwa kremu orzechowego z alkoholem, jedna warstwa kremu kawowego z alkoholem, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany polewą kawową.
Tort czekoladowo-wiśniowy
Trzy biszkopty czekoladowe, jedna warstwa kremu wiśniowego z lekką nutą alkoholu, jedna warstwa kremu czekoladowego z alkoholem, biszkopt pokryty musem wiśniowym, biszkopty lekko nasączone ponczem alkoholowym, tort oblany ciemną czekoladą.
Skorzystaj z naszych firmowych smaków
Torty występujące w tych smakach (torty standardowe) nie mogą mieć zmienionej dekoracji (np. na dziecięcą) i występują tylko w ich klasycznej wersji.
Tort słony karmel
Dwa biszkopty: ciemny czekoladowy i jasny waniliowy, jedna warstwa śmietanki waniliowej, druga warstwa to słony karmel w towarzystwie chrupiących prażynek. Tort polany jest polewa słony karmel, posypany orzechami arachidowymi.
Torcik nicea
Trzy jasne biszkopty przełożone bitą śmietaną o smaku marakuja, tort otulony jest opaloną bezą, udekorowany owocami.
Torcik wiedeński
Trzy czekoladowe biszkopty przełożone musem pomarańczowym, tort wykończony w ciemnej polewie czekoladowej.
Torcik sernikowy
Jeden biszkopt czekoladowy, warstwa puszystego sernika pokrytego musem malinowym, warstwa bitej śmietany, w dekoracji mus malinowy oraz lśniąca polewa.
Torcik leśne runo
Dwa biszkopty szpinakowe przełożone nadzieniem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany skrywającego czerwoną porzeczkę, jedna cienka warstwa bitej śmietany naturalnej, w dekoracji kruszonka szpinakowa świeże owoce.
Tort pavlova owocowa
Klasyczna beza, pokryta warstwą nadzienia na bazie serka mascarpone, bitej śmietany z kawałkami owoców, w dekoracji owoce sezonowe.
Tort pavlova z bakaliami
Klasyczna beza, pokryta warstwą nadzienia na bazie serka mascarpone, bitej śmietany, orzechów oraz fig, w dekoracji orzechy i figi.